Grönvita Bröder Episod 4

Efter ett uppehåll för att omsorgsfullt slicka vårens sår och med insikten att vi var lite för snabba med re-launchen tidigare i år, vilket fick arbetas ikapp under uppehållet sedan senast, är Grönvita Bröder tillbaka med en riktigt bekant röst.

Efter att ha letat sig över Hallandsåsen fann Andreas “Punisher” Ljunggren sig i Båstad för möte med mannen som så generöst förmedlar med sig om varje passning och tackling, varje skott och skär från Rögles hemmamatcher – ingen mindre än Radiosportens Roger Bengtsson!

Kom i håg att all feedback från Er hjälper oss att bli bättre, så när Ni lyssnat – kasta er över tangentbordet och berätta vad vi ska vara stolta över och skämmas för på Facebook, Twitter, vår mail eller här i kommentarerna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *